Akcija: Izkoristite posebno ponudbo Kennametal orodij za vrtanje! Le še do 30. 4.   več
e: info@cajhen.com     |     tel: +386 3 57 31 502     |     gsm: +386 31 731 502
Nudimo vrhunsko kvaliteto orodij.

Kategorije

11/03/2024

Kennametal rezilna orodja za železnice

Svetovno uveljavljena znamka Kennametal nudi vrsto rešitev, ki so prilagojene in namenjene obdelavam pri železnicah.

Delate za železnice in z njimi povezano industrijo? Preverite področja, kjer vam Kennametal s svojimi inovativnimi, odpornimi rešitvami lahko pomaga do odličnih rezultatov. Gre za zanesljivega proizvajalca, ki je usmerjen na nekatera specifična področja, med drugim tudi železničarstvo, druge transportne industrije, letalsko in vesoljsko industrijo, splošno inženirstvo.

Že več kot 70 let ima Kennametal prepoznan kot vodilni pri dobavi rešitev iz naprednih materialov. Imajo dolgo zgodovino razvoja vrhunski prevlek — skupaj z več kot 2.500 razredi. Kennametal je postavil svetovni standard za kombinacije materialov in prevlek, ki zadostujejo vidikom kot je visoka učinkovitost ter okoljska odgovornost.


Reprofiliranje koles / poravnavanje kolesnih dvojic

Orodja Kennametal za reprofiliranje v železničarstvu vključujejo vrhunska držala in ploščice, ki zmanjšujejo vibracije in povečujejo produktivnost pri aplikacijah, ki vključujejo trde materiale obdelovancev. Z orodji Kennametal za ponovno profiliranje koles boste imeli pravo opremo za natančno poravnavo kolesnih dvojic. Ker proizvajalec nudi zares široko izbiro rezil za ponovno profiliranje, optimalno orodje ne glede na višino reza, širino stebla ali dolžino rezalnega roba.

Več o področju poravnavanja kolesnih dvojic in orodjih >
 

Struženje v železničarski industriji 

Kennametalov obsežen nabor orodnih rešitev je prilagojen za vzdrževanje koles in osi v železniških delavnicah. Orodja zajemajo najnovejši napredek v inženirstvu in tehnologiji kakovosti, kar zagotavlja optimalno odrezovanje kovine in večjo produktivnost. Zasnovana so s standardnimi ploščicami in z manj komponentami strojne opreme, kar učinkovito racionalizira zaloge in operativne stroške. Razširjena linija vključuje orodja, namenjena popravljanju nameščenih kolesnih dvojic, vrtanju koles, struženju koles, poravnavanju koles in struženju osi. Rezilna orodja so prilagojena posebnim pogojem s katerimi se srečujejo  kolesa med servisiranjem. Obdelovalni parametri za ta orodja se razlikujejo in so usklajeni z edinstvenimi zahtevami posamezne faze. Ne glede na nalogo orodja Kennametal zanesljivo zagotavljajo izjemne rezultate s skrajšanjem proizvodnega časa in nižjimi stroški vzdrževanja.

Več o struženju za železnice  - postopki, rezilna orodja >

Proizvodnja železniških koles

Kennametal kot eden redkih proizvajalcev ponuja širok nabor tovrstnih orodnih rešitev na enem mestu - za vodilna obdelovalna orodja, ploščice in držala za orodje. Naš izbor orodij za izdelavo železniških koles vam omogoča dostop do točno tistega, kar potrebujete, da ohranite svojo konkurenčno prednost. Ko nam dovolite, da vam dobavimo opremo za proizvodnjo železniških koles, vam ne bo več potrebno  dvomiti o kakovosti ali vzdržljivosti vašega orodja.

Podrobneje o proizvodnji železniških koles >



Pri podjetju Cajhen d.o.o. smo certificirani partner in uradni distributer za rezilna orodja Kennametal.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam svetujemo ter pripravimo ponudbo!


Zapri Na spletnih straneh Cajhen.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.